Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
WC 4J-2/2 usł.gastr.
|
|
WC 4G-2/2 usł.gastr.
|
DK 4G-1/2 usł.gastr.
|
|
2 |
8:00- 8:45 |
WC 4J-2/2 usł.gastr.
|
|
WC 4G-2/2 usł.gastr.
|
DK 4G-1/2 usł.gastr.
|
PP 1I-1/2 bhp technika
|
3 |
8:50- 9:35 |
WC 4J-2/2 usł.gastr.
|
|
WC 4G-2/2 usł.gastr.
|
DK 4G-1/2 usł.gastr.
|
MM 1H usł.żyw.hot
|
4 |
9:40-10:25 |
WC 4I-3/3 usł.kelnersk
|
WC 3J-2/2 obsł.kelners
|
|
MW 1I-2/2 podst.żyw.
|
MM 1H usł.żyw.hot
|
5 |
10:40-11:25 |
WC 4I-3/3 usł.kelnersk
|
WC 3J-2/2 obsł.kelners
|
MW 1I zaj. wych.
|
DK 3I-1/2 tech.prod.cu
|
BS 3J-1/2 plan.żyw.
|
6 |
11:30-12:15 |
WC 4I-3/3 usł.kelnersk
|
WC 3J-2/2 obsł.kelners
|
MW 1H-1/2 prac.obs.kon
|
DK 3I-1/2 tech.prod.cu
|
MM 3J-1/2 zas.żyw.
|
7 |
12:20-13:05 |
WC 4I-3/3 usł.kelnersk
|
KL 2G zas.żyw.
|
MW 1H-1/2 prac.obs.kon
|
GO 4I-1/3 pl.org.wyr.s
|
DK 3J-1/2 usł.gastr.
|
8 |
13:10-13:55 |
DK 2J-2/2 obsł.kelners
|
AZ 3H-2/2 j.ang.
|
KP 4J zaj. wych.
|
GO 4I-1/3 pl.org.wyr.s
|
DK 3J-1/2 org.prod.gas
|
9 |
14:00-14:45 |
DK 2J-2/2 obsł.kelners
|
DK 3G org.prod.gas
|
PP 1I-1/2 bhp technika
|
|
RL 4I religia
|
10 |
15:00-15:45 |
DK 2J-2/2 obsł.kelners
|
DK 3G-1/2 usł.gastr.
|
PP 2K-2/2 bhp technika
|
|
|
11 |
15:50-16:35 |
DK 2J-2/2 obsł.kelners
|
MM 3G zas.żyw.
|
PP 2K-2/2 bhp technika
|
|
|
12 |
16:40-17:25 |
|
|
|
|
|
13 |
17:30-18:15 |
PK 2J-2/2 podst.miks.
|
|
|
|
|
14 |
18:20-19:05 |
PK 2J-2/2 podst.miks.
|
|
|
|
|
|